01.08.2018 TARİHİNDE YALVAÇ ADALET KOMİSYONU BAŞKANI, AĞIR CEZA REİSİ MUSTAFA TÜNAY, BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
01-08-2018

01.08.2018 TARİHİNDE YALVAÇ ADALET KOMİSYONU BAŞKANI, AĞIR CEZA REİSİ MUSTAFA TÜNAY BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, AV.ÖMER BERBER, AV.FATİH SEMİZ, AV.DERYA AKMAN VE AV.SERDAR İPEK'İN  KATILIMI İLE MAKAMINDA VEDA  ZİYARETİNDE BULUNDU.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI