04.02.2015 Tarihinde TBB Başkanı Baş Danışmanı Av.Zafer Köken'in Ziyareti
04-02-2015

04.02.2015 Tarihinde Önceki Dönem Antalya Baro Başkanlarından ve TBB Başkanı Prof. Dr. Av.Metin Feyzioğlu'nun Baş Danışmanı Av.Zafer Köken Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Sevinç Düz ve Baro Üyemiz Av.P.Funda Nanelidere Arıç'ın katılımlarıyla makamında ziyaret etmiştir.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI