07.05.2015 TARİHİ İTİBARİ İLE T.B.B. TARAFINDAN BAROMUZA TAHSİS EDİLEN BİNANIN TADİLAT VE ONARIMI İÇİN J İNŞAATA ANAHTAR TESLİMİ YAPILMIŞTIR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.
07-05-2015

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!!!!!

Isparta Baro Başkanlığımıza Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından satın alınarak Baro Başkanlığımızın kullanımına teslim edilmiş olan, Isparta il İstanbul Yolu üzerinde bulunan (Barida otel karşısı) İstiklal Mah. 1229 ada 11 parselde kayıtlı bodrum-zemin-1-2-3-4 bağımsız bölümden oluşan binamızın tadilat  ve onarım işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 4 ay içinde teslim edilmek üzere J İnşaat firmasına tadilat ve onarım için anahtar teslim edilmiştir. Meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Av.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.