08.05.2015 Tarihinde Av.Bilal Habeş Özcan'ın Ruhsat Töreni Yapıldı.
09-05-2015

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Bilal Habeş Özcan avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, avukat stajyerlerimizin ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ünsal Çankaya ve Av.Cengiz Kayhan'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile beraber Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı Av.Yıldırım Görgülü ve Av.Levent Erbaş tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU