08.05.2015 Tarihinde Av.Bilal Habeş Özcan'ın Ruhsat Töreni Yapıldı.
09-05-2015
1998

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Bilal Habeş Özcan avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, avukat stajyerlerimizin ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ünsal Çankaya ve Av.Cengiz Kayhan'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile beraber Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı Av.Yıldırım Görgülü ve Av.Levent Erbaş tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ