08.05.2015 Tarihinde Av.Bilal Habeş Özcan'ın Ruhsat Töreni Yapıldı.
09-05-2015
2049

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Bilal Habeş Özcan avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, avukat stajyerlerimizin ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ünsal Çankaya ve Av.Cengiz Kayhan'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile beraber Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı Av.Yıldırım Görgülü ve Av.Levent Erbaş tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ