08-09-10 ARALIK 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN PROGRAMLAR
11-12-2018

08-09-10 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen programlara Baro İnsan Hakları Komisyonu Başkanı meslektaşımız Av.İsmail Özer Özgül katılmıştır. Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.