08-09-10 ARALIK 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN PROGRAMLAR
11-12-2018

08-09-10 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen programlara Baro İnsan Hakları Komisyonu Başkanı meslektaşımız Av.İsmail Özer Özgül katılmıştır. Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI