09.05.2018 Tarihinde Avukat Stajyerlerimiz Baro Başkanımız Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat st
09-05-2018

09.05.2018 Tarihinde Avukat Stajyerlerimiz Baro Başkanımız Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz;  Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Ünsal Çankaya,  staj eğitim merkezi eğitmenlerimizden Av.Nuten Bozoklu, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı İle  Isparta Barosu Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda  Kurgusal Duruşma uygulaması yaptılar. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ