09.05.2018 Tarihinde Avukat Stajyerlerimiz Baro Başkanımız Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat st
09-05-2018

09.05.2018 Tarihinde Avukat Stajyerlerimiz Baro Başkanımız Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz;  Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Ünsal Çankaya,  staj eğitim merkezi eğitmenlerimizden Av.Nuten Bozoklu, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı İle  Isparta Barosu Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda  Kurgusal Duruşma uygulaması yaptılar. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ