10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ‘Ü ANMA PROGRAMINA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA KATILDI
10-11-2019

10.11.2019 TARİHİNDE HÜKÜMET MEYDANI ÖNÜNDE DÜZENLENEN 10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA KATILDI.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU