10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
10-01-2018

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Demokrasimizin ve haber alma hakkımızın vazgeçilmezi basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Demokrasinin güvencesi olan her bir gazeteci bizler için saygın ve özeldir.

Toplumun bilgilenmesi için mazisi özverilerle dolu özel bir mesleğin mensupları için dileğimiz çağdaş toplumların medya mensuplarının seviyesine erişmiş olanakları ve özgürlükleri ile beklentilerinin karşılanmasıdır.

Hukuksuzluğun önleyici kuvvetlerinden biri olarak değerlendirdiğim gerçek gazetecilerin toplum adına denetleme görevini meslek aşkıyla yaptığından hiçbir şüphe duymuyorum. Yaşadıkları nice zorluk ve haksızlık karşısında her bir gazetecinin mesleğini sürdürme arzu ve hevesini her türlü takdirin üzerinde karşılıyorum.

Bu özel gün vesilesiyle gazetecilik mesleğini çeşitli sebeplerden dolayı icra edemeyen, işini kaybetmiş, gazete içi ve dışı çeşitli sebeplerden dolayı arzu ve hayalleri doğrultusunda mesleğini yürütemeyen çalışan gazetecilerin durumlarının biran önce düzelmesi temennimizdir.

ISPARTA Barosu’nun geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonrada kurumsal olarak basınımızın yanındadır.

Bu gün vesilesiyle ebediyete intikal eden basın mensuplarını minnetle ve rahmetle anıyor, ajanslarımızda, yerel ve ulusal gazetelerimizde ve yayın organlarımızda görev yapan değerli basın mensuplarımızı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ