10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
10-01-2018

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Demokrasimizin ve haber alma hakkımızın vazgeçilmezi basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Demokrasinin güvencesi olan her bir gazeteci bizler için saygın ve özeldir.

Toplumun bilgilenmesi için mazisi özverilerle dolu özel bir mesleğin mensupları için dileğimiz çağdaş toplumların medya mensuplarının seviyesine erişmiş olanakları ve özgürlükleri ile beklentilerinin karşılanmasıdır.

Hukuksuzluğun önleyici kuvvetlerinden biri olarak değerlendirdiğim gerçek gazetecilerin toplum adına denetleme görevini meslek aşkıyla yaptığından hiçbir şüphe duymuyorum. Yaşadıkları nice zorluk ve haksızlık karşısında her bir gazetecinin mesleğini sürdürme arzu ve hevesini her türlü takdirin üzerinde karşılıyorum.

Bu özel gün vesilesiyle gazetecilik mesleğini çeşitli sebeplerden dolayı icra edemeyen, işini kaybetmiş, gazete içi ve dışı çeşitli sebeplerden dolayı arzu ve hayalleri doğrultusunda mesleğini yürütemeyen çalışan gazetecilerin durumlarının biran önce düzelmesi temennimizdir.

ISPARTA Barosu’nun geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonrada kurumsal olarak basınımızın yanındadır.

Bu gün vesilesiyle ebediyete intikal eden basın mensuplarını minnetle ve rahmetle anıyor, ajanslarımızda, yerel ve ulusal gazetelerimizde ve yayın organlarımızda görev yapan değerli basın mensuplarımızı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.