10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
10-01-2018

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Demokrasimizin ve haber alma hakkımızın vazgeçilmezi basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Demokrasinin güvencesi olan her bir gazeteci bizler için saygın ve özeldir.

Toplumun bilgilenmesi için mazisi özverilerle dolu özel bir mesleğin mensupları için dileğimiz çağdaş toplumların medya mensuplarının seviyesine erişmiş olanakları ve özgürlükleri ile beklentilerinin karşılanmasıdır.

Hukuksuzluğun önleyici kuvvetlerinden biri olarak değerlendirdiğim gerçek gazetecilerin toplum adına denetleme görevini meslek aşkıyla yaptığından hiçbir şüphe duymuyorum. Yaşadıkları nice zorluk ve haksızlık karşısında her bir gazetecinin mesleğini sürdürme arzu ve hevesini her türlü takdirin üzerinde karşılıyorum.

Bu özel gün vesilesiyle gazetecilik mesleğini çeşitli sebeplerden dolayı icra edemeyen, işini kaybetmiş, gazete içi ve dışı çeşitli sebeplerden dolayı arzu ve hayalleri doğrultusunda mesleğini yürütemeyen çalışan gazetecilerin durumlarının biran önce düzelmesi temennimizdir.

ISPARTA Barosu’nun geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonrada kurumsal olarak basınımızın yanındadır.

Bu gün vesilesiyle ebediyete intikal eden basın mensuplarını minnetle ve rahmetle anıyor, ajanslarımızda, yerel ve ulusal gazetelerimizde ve yayın organlarımızda görev yapan değerli basın mensuplarımızı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN