10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
10-01-2019

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Demokrasimizin temel taşı olan ifade özgürlüğünün ve haber alma özgürlüğünün vazgeçilmezi olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Baromuz adına kutlarım.

Halkımızın ülkemizde ki ve dünyada ki gelişmeleri doğru ve tarafsız olarak takip edebilmeleri adına mücadele eden tüm basın mensuplarımızın, daha iyi çalışma koşulları altında, daha özgürce mesleklerini icra edebildikleri, tüm mesleki sıkıntılarının en aza indiği nice 10 Ocak’lar görmelerini temenni ederim.

Isparta Barosu Başkan Vekili

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.