10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
10-01-2019

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Demokrasimizin temel taşı olan ifade özgürlüğünün ve haber alma özgürlüğünün vazgeçilmezi olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Baromuz adına kutlarım.

Halkımızın ülkemizde ki ve dünyada ki gelişmeleri doğru ve tarafsız olarak takip edebilmeleri adına mücadele eden tüm basın mensuplarımızın, daha iyi çalışma koşulları altında, daha özgürce mesleklerini icra edebildikleri, tüm mesleki sıkıntılarının en aza indiği nice 10 Ocak’lar görmelerini temenni ederim.

Isparta Barosu Başkan Vekili

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI