13.12.2014 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri
24-12-2014

13.12.2014 TARİHİNDE  TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA TBB EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU ÜYESİ AV.RIFAT ÇULHA,BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÜYESİ PROF.DR.FERUDUN YENİSEY, BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÜYESİ PROF.DR.AYŞE NUHOĞLU, ASKERİ YARGITAY ONURSAL BAŞKANI FAHRETTİN DEMİRAĞ'IN SUNUMU İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN CMK UYGULAMALARI(SON SORUŞTURMA VE İNFAZ HUKUKU) KONULU SEMİNERE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF.DR.FARUK TURHAN, İL JANDARMA ALAY KOMUTANI JAN.ALB.İSMAİL CÖMERT, ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ ALPER AYGÜL, BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARD.AV.ABDULLAH ÇELİK,  GENEL SEKRETER AV.BAHADIR ERDEM, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.EGEMEN TANYILDIZ, AV.ÜNSAL ÇANKAYA AV.ÖMER BERBER, AV.SALİH KOCAGÖZ, AV.CENGİZ KAYHAN, HAKİM VE SAVCILARIMIZ, BARO MENSUBU ÜYELERİMİZ,AVUKAT STAJYERLERİMİZ VE HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI