13.12.2014 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri
24-12-2014

13.12.2014 TARİHİNDE  TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA TBB EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU ÜYESİ AV.RIFAT ÇULHA,BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÜYESİ PROF.DR.FERUDUN YENİSEY, BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÜYESİ PROF.DR.AYŞE NUHOĞLU, ASKERİ YARGITAY ONURSAL BAŞKANI FAHRETTİN DEMİRAĞ'IN SUNUMU İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN CMK UYGULAMALARI(SON SORUŞTURMA VE İNFAZ HUKUKU) KONULU SEMİNERE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF.DR.FARUK TURHAN, İL JANDARMA ALAY KOMUTANI JAN.ALB.İSMAİL CÖMERT, ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ ALPER AYGÜL, BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARD.AV.ABDULLAH ÇELİK,  GENEL SEKRETER AV.BAHADIR ERDEM, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.EGEMEN TANYILDIZ, AV.ÜNSAL ÇANKAYA AV.ÖMER BERBER, AV.SALİH KOCAGÖZ, AV.CENGİZ KAYHAN, HAKİM VE SAVCILARIMIZ, BARO MENSUBU ÜYELERİMİZ,AVUKAT STAJYERLERİMİZ VE HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN