19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
18-05-2015

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

19 Mayıs 1919 esarete, aşağılanmaya, sonsuza kadar sömürülmeye, ulus olarak yok edilmeye yönelik emperyalist reçeteye “ Ya bağımsızlık, ya ölüm!” diye cevap veren onurlu bir ulusun ayağa kalktığı tarihtir!

19 Mayıs, soylu milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir.

Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyeti Gençlere emanet etmesi, onlara olan inancının, sevgisinin ve güveninin göstergesidir.

Yüce Atatürk, "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet´i biz kurduk, onu yüceltecek ve devam ettirecek sizlersiniz" diyerek, büyük özverilerle kurulan Cumhuriyet´i çok sevip, güvendiği Türk Gençliği´ne emanet etmiştir.

19 Mayıs 1919’da atılan ilk adımı, o gün yakılan bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin ışığında yorumlayabilmek; atılacak her yeni adımı da bu doğrultuda atabilmek; ülkenin geleceğini biçimlendirmeye ve yönlendirmeye soyunanların en büyük sorumluluğudur.

Büyük Atatürk’ün, mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünü ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI OLARAK kutluyor, Ulu Önder Atatürk’ümüzü, Aziz şehitlerimiz ve Öbür Dünyaya göç etmiş Ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor , bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI OLARAK kutlayarak Saygılar Sunuyoruz.

Bayramımız Kutlu Olsun

19/05/2015

Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro BAŞKANI

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ