2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
08-06-2015

2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ

VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER, ISPARTA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN AV.RECEP ÖZEL'E, SÜRREYYA SADİ BİLGİÇ'E, İRFAN BAKIR'A, NURİ OKUTAN'A BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ