2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
08-06-2015

2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ

VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER, ISPARTA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN AV.RECEP ÖZEL'E, SÜRREYYA SADİ BİLGİÇ'E, İRFAN BAKIR'A, NURİ OKUTAN'A BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU