2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
08-06-2015

2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ

VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER, ISPARTA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN AV.RECEP ÖZEL'E, SÜRREYYA SADİ BİLGİÇ'E, İRFAN BAKIR'A, NURİ OKUTAN'A BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI