2019-2020 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ YENİ ADLİYE SARAYI BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
02-09-2019

Isparta Adliyesi İle Baro Başkanlığımız iş birliği ile düzenlenen 2019-2020 Adli Yıl Açılış törenimiz yeni Adliye Sarayı bahçesinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut, Isparta Adliyesi Hakim ve Savcıları, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Önceki dönem Baro Başkanlarımız, Baro Üyesi Meslektaşlarımız, Avukat Stajyerlerimiz ve Adliye personelimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tören Atatürk Anıtına Çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut’un  konuşmasıyla sona erdi.

2019-2020 ADLİ YILIN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI