2019-2020 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ YENİ ADLİYE SARAYI BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
02-09-2019

Isparta Adliyesi İle Baro Başkanlığımız iş birliği ile düzenlenen 2019-2020 Adli Yıl Açılış törenimiz yeni Adliye Sarayı bahçesinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut, Isparta Adliyesi Hakim ve Savcıları, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Önceki dönem Baro Başkanlarımız, Baro Üyesi Meslektaşlarımız, Avukat Stajyerlerimiz ve Adliye personelimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tören Atatürk Anıtına Çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut’un  konuşmasıyla sona erdi.

2019-2020 ADLİ YILIN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU