2019 AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEKTAŞLARIMIZ ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI ISPARTA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
03-04-2019

2019 AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEKTAŞLARIMIZ ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI 3 NİSAN 2019 TARİHİNDE ISPARTA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA  BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, YÖNETİM KURULU ÜYELELERİMİZ AV.ALİ BURAK YILDIZ VE AV.ARZU ELMA BENLİ’NİN KATILDIĞI  MASA TENİSİ TURNUVASINDA MESLEKTAŞIMIZ AV.EMRE DOĞAN  ŞAMPİYON OLDU. TURNUVADA  2. MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET SERDAR YILMAZ  OLURKEN 3. LÜK İSE MESLEKTAŞIMIZ AV.BİRTAN ÖZGÜN TAKMAZ ‘IN OLDU. YARIŞMADA 1. 2. VE 3. CÜ OLAN MESLEKTAŞLARIMIZA 5 NİSAN DA YAPILACAK OLAN GALA YEMEĞİNDE KUPALARI TAKDİM EDİLECEKTİR.TURNUVAYA KATILAN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI