21.06.2019 TARİHİNDE ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ BAROMUZA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDULAR.
21-06-2019

21.06.2019 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı,  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Ahmet Kökmen, Av.Arzu Elma Benli, Av.Mustafa Büber, Av.Ali Burak Yıldız, Av.Aybala İbişoğlu ve Meslektaşımız Av.Gülnur Özyurt’un  katılımı ile makamında veda ziyaretinde bulundular. Kendilerine nazik veda ziyareti ve Isparta ilimizde görev yaptıkları süre içerisinde Baromuza, meslektaşlarımıza ve adalet mekanizmasına sunmuş oldukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunarız.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI