21.06.2019 TARİHİNDE ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ BAROMUZA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDULAR.
21-06-2019

21.06.2019 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı,  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Ahmet Kökmen, Av.Arzu Elma Benli, Av.Mustafa Büber, Av.Ali Burak Yıldız, Av.Aybala İbişoğlu ve Meslektaşımız Av.Gülnur Özyurt’un  katılımı ile makamında veda ziyaretinde bulundular. Kendilerine nazik veda ziyareti ve Isparta ilimizde görev yaptıkları süre içerisinde Baromuza, meslektaşlarımıza ve adalet mekanizmasına sunmuş oldukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunarız.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI