21.10.2017 TARİHİNDE TBB EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU ÜYESİ AV.ŞEREF KISACIK VE İSTANBUL BAROSU ÜYELERİ AV.ALİ RIZA İLGEZDİ, AV.FİGEN ERBEK'TEN ZİYARET
21-10-2017

21.10.2017 TARİHİNDE TBB EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU ÜYESİ AV.ŞEREF KISACIK VE İSTANBUL BAROSU ÜYELERİ AV.ALİ RIZA İLGEZDİ,AV.FİGEN ERBEK BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET BULUNDULAR.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

12-01-2018 - 08:43:33

DİSİPLİN KURULU BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ'ÜN EŞİ GÜLÇİN AKÖZ'ÜN DÜŞME SONUCUNDA VİCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELMİŞTİR, KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.