23.01.2015 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU KARNE TÖRENİNE KATILDI.
23-01-2015

23.01.2015 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN NAZMİYE DEMİREL ORTAOKULUNDA DÜZENLENEN 1. KANAAT KARNE TÖRENİNE KATILMIŞTIR. 2014/2015 YILI 1. KANAAT DÖNEMİNDEKİ BAŞARILARIN BİR SONRAKİ DÖNEMDE DE DEVAMINI DİLER, BİZLERİN YETİŞMELERİNDE DE BÜYÜK KATKISI OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMIZI SUNARIZ.

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.