23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 95. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
22-04-2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 95. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin geleceğini kurduğu ve temellerini TBMM ile perçinlediği 23 NİSAN ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızı idrak ediyor ve 1935 yılında çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere verdiği önemi bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyoruz.
Yaralı, yorgun ve bitkin hale gelen ülkemizin paramparça işgal edildiği günlerde, tüm engellemelere rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin ilk temel taşını koyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kurucu mecliste görev alan tüm mebusları saygı ve hürmetle anıyoruz.
“Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez..” Hele günümüzde içinde bulunduğumuz coğrafyada vatanı kendi kaderine bırakmak intihar etmek demektir. Türk genci tarihini iyi öğrenerek düşmanını, müttefikini iyi analiz edebilmelidir. Tabi bu bağlamda en önemli misyon şüphesiz biz HUKUKÇULARA düşmektedir. Yegane varlığımız olan çocuklarımızın ve tüm Türk Ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da, Isparta Baro Başkanlığı olarak kutluyoruz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa olmak üzere, onun silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Onların bize emanet ettiği bu vatan toprağı karşısında ne kadar Dua etsek azdır diyor; Türkiye Cumhuriyeti’nin, olmazsa olmazı olan niteliklerinden biri ya da bir kaçı ya da tümü tehlikeye düştüğünde, Türk Ulusu’nun egemenliğine sahip çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın diyerek bu uğurda ant içiyoruz.
ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI olarak; Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kurucu mecliste görev alan tüm mebusları saygı ve hürmetle anıyor; Başta Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize Uzun ömürler dileyerek Bayramımız Kutlu olsun diyerek saygılar sunuyoruz. 23/04/2015
Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU
Isparta Baro Başkanı

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI