23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 95. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
22-04-2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 95. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin geleceğini kurduğu ve temellerini TBMM ile perçinlediği 23 NİSAN ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızı idrak ediyor ve 1935 yılında çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere verdiği önemi bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyoruz.
Yaralı, yorgun ve bitkin hale gelen ülkemizin paramparça işgal edildiği günlerde, tüm engellemelere rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin ilk temel taşını koyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kurucu mecliste görev alan tüm mebusları saygı ve hürmetle anıyoruz.
“Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez..” Hele günümüzde içinde bulunduğumuz coğrafyada vatanı kendi kaderine bırakmak intihar etmek demektir. Türk genci tarihini iyi öğrenerek düşmanını, müttefikini iyi analiz edebilmelidir. Tabi bu bağlamda en önemli misyon şüphesiz biz HUKUKÇULARA düşmektedir. Yegane varlığımız olan çocuklarımızın ve tüm Türk Ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da, Isparta Baro Başkanlığı olarak kutluyoruz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa olmak üzere, onun silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Onların bize emanet ettiği bu vatan toprağı karşısında ne kadar Dua etsek azdır diyor; Türkiye Cumhuriyeti’nin, olmazsa olmazı olan niteliklerinden biri ya da bir kaçı ya da tümü tehlikeye düştüğünde, Türk Ulusu’nun egemenliğine sahip çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın diyerek bu uğurda ant içiyoruz.
ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI olarak; Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kurucu mecliste görev alan tüm mebusları saygı ve hürmetle anıyor; Başta Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize Uzun ömürler dileyerek Bayramımız Kutlu olsun diyerek saygılar sunuyoruz. 23/04/2015
Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU
Isparta Baro Başkanı

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN