24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
23-11-2018

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Öğrencilerine  vatan sevgisini, doğruyu ve diğer önemli değerleri öğreten öğretmenlerdir. Öğretmenlerin  öğrencilerine genel bilgi ve kültürün yanında  ahlaki değerleri de  öğretmeleri  sevgi, hoşgörüyü aşılamaları önemlerini bir kat daha arttırmaktadır. Bireylerin kişiliklerinin gelişmesinde,  sosyal  kişiler haline gelmesinde öğretmenlerimizin  emeğinin rolü çok büyüktür. Demokrasimizin gelişmesinde de öğretmenlerimizin üstlendiği görev çok önemlidir.

Ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu düşündüğümüz öğretmenlik aslında ülkemizin geleceğidir.Eğitim sorunlarını çözememiş ve eğitime gereken önemi vermeyen ulusların bağımsızlığından söz etmek mümkün değildir.Ulusal kalkınmanın temeli  eğitim ve öğretimden geçmektedir.Bu sebeple ülkemizin daha ileri gidebilmesi  için eğitimin kaliteli  ve bilimsel metodlar ile  yapılması gerekmektedir.Bunun içindir ki ;öğretmenlerimizin sorunları, eğitim sorunlarımız  içinde çok önemli bir yer tutmaktadır.Bu soruna ulusal sorun çerçevesinde çözüm aramak gerekmektedir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ belirttiği gibi “Bir millet, irfan ordusuna sahip olmadıkça savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferin köklü sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla mümkündür.“ cümlesinden de hareketle büyük mücadeleler ve çok büyük acılar ile kazandığımız Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kazanımları ancak ve ancak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ile korunabileceğini, belirterek, Bu günlerde de verdiğimiz mücadele de öğretmenlerimizin görevinin büyük olduğunu belirterek;
Saygı değer öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar saygı ve sevgilerimizi sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANI

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.