27.03.2019 Tarihinde Önceki Dönem TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Gülcihan Türe Baromuzu ziyaret etti.
27-03-2019

27.03.2019 Tarihinde Önceki Dönem TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Gülcihan Türe; Baro Başkanı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı neticesinde Baro Başkanlığına seçilen Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU