28 Nisan 2015 Salı Günü Saat 10.00 OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI ÇAĞIRISI
24-04-2015

Av. Umut Kılıç'ın hukuka aykırı tutuklanmasıyla ilgili olarak sürece TBB ilk gün müdahil olmuştur. TBB Başkanı, o gece Av. Kılıç'ı tutukevinde, Afyon Barosu Başkanımız Av. Turgay Şahin, avukatımızın eşi Zülal Kılıç ve TBB Avukat Hakları Merkezi üyesi Av. Kaya Yelek'le birlikte ziyaret etmiştir.

Konu, genç bir meslektaşımızın bir an önce tahliyesinin sağlanmasıdır ve buna katkı sağlayacak adımların planlı ve koordineli bir şekilde atılması gereklidir.

TBB Yönetim Kurulu'nun konuyu görüşmek üzere 28.04.2015 Salı günü yapacağı olağanüstü toplantı, tüm baro başkanlarımızın da katılımına açık olacaktır.

Bu toplantıya kadar tahliye yönünde çabalarımızı soğukkanlılıkla ve sadece Av. Kılıç'ın menfaati doğrultusunda devam ettireceğimizi bilmenizi ister, saygılar sunarız.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı

Konuyla ilgili Trabzon'da yaptığımız basın açıklaması:
11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI