28 Nisan 2015 Salı Günü Saat 10.00 OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI ÇAĞIRISI
24-04-2015

Av. Umut Kılıç'ın hukuka aykırı tutuklanmasıyla ilgili olarak sürece TBB ilk gün müdahil olmuştur. TBB Başkanı, o gece Av. Kılıç'ı tutukevinde, Afyon Barosu Başkanımız Av. Turgay Şahin, avukatımızın eşi Zülal Kılıç ve TBB Avukat Hakları Merkezi üyesi Av. Kaya Yelek'le birlikte ziyaret etmiştir.

Konu, genç bir meslektaşımızın bir an önce tahliyesinin sağlanmasıdır ve buna katkı sağlayacak adımların planlı ve koordineli bir şekilde atılması gereklidir.

TBB Yönetim Kurulu'nun konuyu görüşmek üzere 28.04.2015 Salı günü yapacağı olağanüstü toplantı, tüm baro başkanlarımızın da katılımına açık olacaktır.

Bu toplantıya kadar tahliye yönünde çabalarımızı soğukkanlılıkla ve sadece Av. Kılıç'ın menfaati doğrultusunda devam ettireceğimizi bilmenizi ister, saygılar sunarız.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı

Konuyla ilgili Trabzon'da yaptığımız basın açıklaması:
18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN