30.01.2019 Tarihinde önceki dönem SDÜ Rektörü Prof.Dr.Lütfi Çakmakçı ve değerli eşi Türk Kadınlar Birliği Temsilcisi Prof.Dr.Aynur Karahan Çakmakçı ve Dr.Erdal Aytulumer Baromuzu ziyaret etti.
30-01-2019

30.01.2019 Tarihinde önceki dönem SDÜ Rektörü Prof.Dr.Lütfi Çakmakçı ve değerli eşi Türk Kadınlar Birliği Temsilcisi Prof.Dr.Aynur Karahan Çakmakçı ve Dr.Erdal Aytulumer; Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz’in katılımı ile makamında Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda Başkanlığa seçilmesinden dolayı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’ya hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI