30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
28-08-2019

26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruzun 30 Ağustos 1922'de Türk Ordularının kesin zaferi ile sonuçlanmasının 97. Yıl Dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu cennet vatan için canını vermiş tüm şehitlerimizin ve Ulu Önder’in önlerinde saygıyla eğiliyor, bizlere emanet etmiş oldukları bu güzel vatana daima sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

AV.ÜNSAL ÇANKAYA

ISPARTA BARO BAŞKANI

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU