5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ISPARTA BAROSU GALA YEMEĞİ BARİDA OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
08-04-2018

06.04.2018 tarihinde 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle Gala Yemeğimiz Barida Otelde gerçekleştirildi. Gala yemeğimize Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı, Yalvaç Belediye Başkanı Av.Halil Hilmi Tütüncü, Isparta ADD Başkanı Batuhan Güldiken Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve değerli eşi,Yönetim Kurulu üyelerimiz, Baro üyesi meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimiz katıldı.Akabinde meslekte  25-30-35-40-45-50-55 ve 60 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri takdim edildi. Isparta Barosu Hizmet Binamızda bulanan kütüphanemize destek ve katkılarından dolayı Baro üyesi meslektaşımız Av.Necati Şahine Baro Başkanlığımız tarafından plaket verildi ve yine Isparta Barosunun Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonununda yıllarca görev yapan Baro üyesi meslektaşımız Av.Hesna Şener Özgürlere plaketi takdim edildi. Daha önceki yıllarda Isparta Barosunda görev yapmış bütün Yönetim kurulu üyelerimize Baro Başkanlığımız tarafından plaket takdim edilmesinden dolayı bu dönemde Baro Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen meslektaşlarımız Av.Fatih Semiz, Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Derya Akman'a Baro Başkanlığımız tarafından plaketleri takdim edildi. Isparta Baromuzun 60.kuruluş yıldönümü münasbetiyle Baro Yönetim Kurulumuzun pasta kesimi gerçekleştirildi ve ardından büyük bir coşkuyla kutlandı. Katılan bütün misafirlerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI