5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ISPARTA BAROSU GALA YEMEĞİ BARİDA OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
08-04-2018

06.04.2018 tarihinde 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle Gala Yemeğimiz Barida Otelde gerçekleştirildi. Gala yemeğimize Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı, Yalvaç Belediye Başkanı Av.Halil Hilmi Tütüncü, Isparta ADD Başkanı Batuhan Güldiken Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve değerli eşi,Yönetim Kurulu üyelerimiz, Baro üyesi meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimiz katıldı.Akabinde meslekte  25-30-35-40-45-50-55 ve 60 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri takdim edildi. Isparta Barosu Hizmet Binamızda bulanan kütüphanemize destek ve katkılarından dolayı Baro üyesi meslektaşımız Av.Necati Şahine Baro Başkanlığımız tarafından plaket verildi ve yine Isparta Barosunun Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonununda yıllarca görev yapan Baro üyesi meslektaşımız Av.Hesna Şener Özgürlere plaketi takdim edildi. Daha önceki yıllarda Isparta Barosunda görev yapmış bütün Yönetim kurulu üyelerimize Baro Başkanlığımız tarafından plaket takdim edilmesinden dolayı bu dönemde Baro Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen meslektaşlarımız Av.Fatih Semiz, Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Derya Akman'a Baro Başkanlığımız tarafından plaketleri takdim edildi. Isparta Baromuzun 60.kuruluş yıldönümü münasbetiyle Baro Yönetim Kurulumuzun pasta kesimi gerçekleştirildi ve ardından büyük bir coşkuyla kutlandı. Katılan bütün misafirlerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI