5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçe Temsilciliğimizi Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçemizde bulanan avukatlarımızı Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik'in katılımı ile ziyaret etmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ