5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçe Temsilciliğimizi Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçemizde bulanan avukatlarımızı Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik'in katılımı ile ziyaret etmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI