5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçe Temsilciliğimizi Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçemizde bulanan avukatlarımızı Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik'in katılımı ile ziyaret etmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ