5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçe Temsilciliğimizi Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Yalvaç İlçesi Başsavcısı Adem Babacan Yalvaç Komisyon Başkanı Mustafa Tünay, Yalvaç Hakim ve Savcıları Yalvaç İlçemizde bulanan avukatlarımızı Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik'in katılımı ile ziyaret etmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI