5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımızda Ağaç Dikimi Yapıldı.
05-04-2019

05.04.2019 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsilcisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacının katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik. Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne ve Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI