5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'I MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
04-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın'ı makamıda ziyaret etmişlerdir.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI