5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'I MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
04-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın'ı makamıda ziyaret etmişlerdir.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ