5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'I MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
04-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın'ı makamıda ziyaret etmişlerdir.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI