5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'I MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
04-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın'ı makamıda ziyaret etmişlerdir.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ