5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'I MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
04-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın'ı makamıda ziyaret etmişlerdir.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ