8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Kahvaltı Düzenlendi.
08-03-2015

08.03.2015 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel, Komisyon Üyeleri, Bayan Hakimlerimiz ve Bayan Meslektaşlarımızın Katılımı ile Şöhret Restaurantta Kahvaltı Düzenlenmiştir. Arz Olunur.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ