8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Kahvaltı Düzenlendi.
08-03-2015

08.03.2015 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel, Komisyon Üyeleri, Bayan Hakimlerimiz ve Bayan Meslektaşlarımızın Katılımı ile Şöhret Restaurantta Kahvaltı Düzenlenmiştir. Arz Olunur.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ