8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Kahvaltı Düzenlendi.
08-03-2015

08.03.2015 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel, Komisyon Üyeleri, Bayan Hakimlerimiz ve Bayan Meslektaşlarımızın Katılımı ile Şöhret Restaurantta Kahvaltı Düzenlenmiştir. Arz Olunur.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI