8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE GÜL KÖŞKÜNDE ÖĞLE YEMEĞİ DÜZENLENDİ.
08-03-2019

08.03.2019 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Hükümet Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine  Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve değerli eşi Derin Çankaya, Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli, Komisyon Üyeleri, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimiz katılmıştır. Akabinde Gökçay mevkiinde bulunan Gül Köşkünde bayan meslektaşlarımıza avukat stajyerlerimize öğle yemeği düzenlendi. İlgili programda  Isparta Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve Isparta Belediyesi iş birliği ile 2018 yılında düzenlenen Hukuk Okur Yazarlığı projesi kapsamında katılımcı bayanlara sertifikaları takdim edildi. Daha sonra Isparta Huzurevi ve Kadın sığınma evi tarafından Iyaş AVM de düzenlenen el işleri sergisine ziyarette bulunuldu.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI