8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE KARİKATÜR Bİ KAFEDE KAHVALTI DÜZENLENDİ.
08-03-2018

08.03.2018 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Adliye Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine  Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Erol Berber, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Kadın Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve Komisyon Üyeleri, Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ayşe Nur Akbay, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Av.Derya Akman , Av.Sevinç Düz, Av.Fatih Semiz  bayan Hakimlerimiz, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta Adliyesi bayan personellerimiz katılmıştır. Akabinde Karikatür Bi Kafede bayan meslektaşlarımıza avukat stajyerlerimize, Isparta Adliyesi bayan personellerimize ve bayan basın mensubu üyelerine kahvaltı düzenlenmiştir. Kıymetli meslektaşımız Av.İsmail Çelik’e kahvaltı organizasyonunda emek ve katkılarından dolayı teşekkür eder, ilgili programda Kadın Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve Çocuk Hakları Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayşe Nur Akbay’a çalışmalarından ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ