8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE KARİKATÜR Bİ KAFEDE KAHVALTI DÜZENLENDİ.
08-03-2018

08.03.2018 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Adliye Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine  Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Erol Berber, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Kadın Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve Komisyon Üyeleri, Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ayşe Nur Akbay, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Av.Derya Akman , Av.Sevinç Düz, Av.Fatih Semiz  bayan Hakimlerimiz, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta Adliyesi bayan personellerimiz katılmıştır. Akabinde Karikatür Bi Kafede bayan meslektaşlarımıza avukat stajyerlerimize, Isparta Adliyesi bayan personellerimize ve bayan basın mensubu üyelerine kahvaltı düzenlenmiştir. Kıymetli meslektaşımız Av.İsmail Çelik’e kahvaltı organizasyonunda emek ve katkılarından dolayı teşekkür eder, ilgili programda Kadın Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve Çocuk Hakları Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayşe Nur Akbay’a çalışmalarından ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.