8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMLARI ÇERÇEVESİNDE YAPILAN ZİYARETLER
05-03-2019

05.03.2019 TARİHİNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANIMIZ AV.ARZU ELMA BENLİ,  KOMİSYON ÜYELERİ, AV.OYA ŞAHİN, AV.EMİNE ŞAHİN, AV.AYSEL ARTAN VE AV.HANDE BÜYÜKÇAM ISPARTA AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ SAYIN YAKUP KÜTÜK'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI