2018 - 2020 FAALİYET RAPORU

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIM

30. DÖNEM 01.10.2018 -31.10.2018

TARİHLERİ ARASI 1.FAALİYET RAPORU

BAROMUZUN 30. OLAĞAN GENEL KURULUNU İCRA ETTİK. CUMHURİYETİMİZİN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ HEP BERABER KUTLADIK HAYIRLI OLSUN…

Kıymetli Meslektaşım, 30. Dönem 1. Faaliyet Raporunu ilk günkü heyecan ve mutlulukla sizlere sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyarız.

Bir aylık dönem zarfında yine mutlu günlerimiz olduğu gibi üzücü günlerimizde oldu Biri hemşerimiz olmak üzere Batman’da şehit düşen 4 askerimizi Öbür dünyaya uğurladık. Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Yine genç meslektaşlarımızdan Av. Burhan Kurt, Av. Oğuzhan İzgi ve Av. Pınar Acar'ın ruhsat törenleri Baro hizmet binamızda gerçekleştirdik sevenlerine, Baromuza ve kendilerine Hayırlı olsun deriz.

Yine Bu dönem içerisinde Batman'da Askeri Aracın Geçişi Sırasında Yola Tuzaklanan Epy'nin Patlatılması Sonucu Şehit Düşen Hemşerimiz Jan.Uzm.Çavuş Ali Hekim'in Cenaze Törenine Baro Başkanlığımız adına Şahsım ve Baro Başkan Yardımcımız Av. Bahadır Erdem Katıldık.

Denizbank'tan meslektaşlarımıza özel kampanya gerçekleştirerek 5.000 TL ve üzerinde ki mevduatlarına özel mevduat getirisi sundu bununla ilgili gelişmeyi maillerinize gönderdik ve sitemizde ilan ettik.

Baromuzun 30. Olağan Genel Kurulu nerede ise tüm Barolara örnek olacak şekilde son derece Demokratik bir ortamda neticelenmiş olup, başta siz saygıdeğer meslektaşlarımıza katılımlarınızdan dolayı şükranlarımızı sunar, işini ve gücünü bırakıp hatta şehir dışından gelip otellerde konaklamak sureti ile Barosuna destek olan vefakâr meslektaşlarıma sevgilerimi saygılarımı sunarım. En güzel günler sizlerin olsun.

Baromuzun 30.Olağan Genel Kurulunun hemen arkasından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Baro Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular kendilerine teşekkür ederiz.

Baromuzun 30.Genel Kurul Toplantısına gelen çiçekler, her dönemde olduğu gibi Baromuza sığmadı, çiçekleri güzel mesajları ile bizleri yalnız bırakmayan tüm Avukat dostlarına şükranlarımızı sunarız. Baromuza gönderilmiş olan çiçekler her zaman ifade ettiğimiz gibi bizim şahsımıza değil Baromuza sizlere gönderilmiştir tüm kutlama mesajları tüm ziyaretler ve tüm güzel çiçekler sizlere gelmiştir. Sizlere teşekkür ederiz.

Uzun süredir yapmayı planladığımız ama gerçekleştiremediğimiz Antalya İstinaf Mahkemesine ziyaretimizi Baromuz adına gerçekleştirdik. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Sayın Başkanı Yargıç Orhan Özdemir'i yine Antalya bölge adliye mahkemesi Başsavcısı Sayın Rıza Can'ı, Cumhuriyet Savcısı Mazlum Şahin'i yine Yargıçlarımızdan 10.Ceza Dairesi Sayın Yargıcı Mehmet Eraslan ve 9. Ceza Dairesi Sayın Yargıcı Mustafa Zeybek'i 2. Hukuk Daire Başkanı Sayın Yargıç Ali Özkaya'yı, 2. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Müdai Kırıcıyı - Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Yıldırım ile değerli dostum sınıf arkadaşım hemşerimiz 1. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Ahmet Kutlu ile 1. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Ahmet Sarıkaya ile aynı Daire Üyesi Sayın Yargıç Ahmet Çalcı'yı makamlarında ziyaret ettik. Isparta’da önceki dönemlerde görev almış olan yargıç ve savcılarımıza Isparta'mızda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunduk. Görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik. Tüm meslektaşlarımıza buradan selam ve sevgilerini bir kez daha iletirim.

Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları Karikatür Sergisi gerçekleştirilmiş olup  tüm meslektaşlarımıza yapılan  davet sitemizde sizlere ilan edilmiştir, bu davetten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Isparta il genel meclis başkanı Ali Polat ve Isparta Davraz Spor Yönetim Kurulu Üyeleri yine 30.Olağan Genel Kurulumuz akabinde Baro Başkanlığımızı ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret neticesinde Baromuzdan Isparta Davraz Spora meslektaşlarımızın nakdi desteğini esirgememelerini rica etmişlerdir, bu kapsamda Davraz spora ait kombine biletler Baromuzda satılmaktadır. Almak isteyen meslektaşlarımız Isparta Davraz spora büyük destek vermiş olacaklardır. Takım bizim takımımız takım ilimizin takımı.

11.10.2018 Tarihinde Isparta Barosu 30.Dönem Mazbata törenimiz Isparta idare mahkemesinde bulunan baro odamızda gerçekleştirildi. Baro Başkanlığımız adına mazbatamız,  merkez ilçe seçim kurulu başkanı sayın Hakim Gülnişah Çokdinç tarafından mazbata şahsıma teslim edildi. Törenimize Isparta C. Başsavcımız sayın Mustafa Kemal Çokdinç Isparta İdare Mahkemesi Başkanımız sayın Mikail Kılınç, baro yönetim kurulu üyelerimiz, baro disiplin kurulu üyelerimiz, baro denetleme kurulu üyelerimiz, Isparta Barosu Türkiye Barolar Birliği delege üyelerimiz ve baro üyesi meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Törene katılan bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder baro kurullarına seçilen meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diler şükranlarımızı sunarız.

Yine bu dönem içerisinde genç meslektaşlarımızdan stajını başarı ile tamamlayan Av. Dilruba Yılmaz, Av. Derya Sınakçı, Av. Rana Yazgan, Av. Necati Berk Yivli, Av. Osman Çevikel, Av. Yakup Çiçen, Av. Berat İnce Ve Av. Gökhan Ögsel'in Baro İdari Binamızda Av. Fatma Sevük Konferans salonunda ruhsat törenleri gerçekleştirdik, kendilerine, sevdiklerine ve Baromuza hayırlı olmasını dileriz.

Cumhurbaşkanımızın da katıldığı Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim Ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı Tarafından düzenlenen törene baro başkanlığımız adına şahsım katıldım. Allah evlatlarımıza kazasız belasız teskereler nasip etsin.

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Düzenlenen Avusturalya (Dap) Programı çerçevesinde kurulan aşçılık ve pastacılık atölyesi açılış programına Baro Başkanlığımız adına şahsım katıldım ve Baromuz adına bir konuşma gerçekleştirdim. Avusturalya Büyükelçisine Baromuzla da bir proje yapmaları teklifini ilettim.

Stajını tamamlayan genç meslektaşlarımızdan Av. Bilge Nur Göde'nin ruhsat töreni baro hizmet binamızda gerçekleştirdik, kendisine sevenlerine ve Baromuza hayırlı olsun.

Baromuzun 30.Olağan Genel Kurulu neticesi nedeni ile Isparta Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay Başkanlığında İl Ve İlçe Teşkilatı yine Meslektaşlarımızdan Av Faruk Algınkılınç Baro başkanlığımızı ziyaret ederek iyi dilek ve temennilerini ilettiler kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.

Ayrıca yine Isparta Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Baro başkanlığımızı ziyaret ederek dilek ve temennilerini ilettiler kendilerine de bu ziyaret nedeni ile teşekkürlerimizi sunarız.

Yine her dönem olduğu gibi Isparta Barosu 30.Dönem 1.Yönetim Kurulu Toplantısı Baro Hizmet Binamızda gündemli olarak gerçekleştirdik. Baromuzun divan üyeleri Yönetim Kurulu üyelerinden Av.Bahadır Erdem Başkan Yardımcılığına – Av.Ünsal Çankaya Genel sekreterliğe – Av. Fatih Semiz de Saymanlığa getirildi, Yönetim Kurulu üyelerimiz arasında da yine Komisyon Başkanları belirlendi. Görev taksiminde Genel Kurulumuzun verdiği karar dikkate alındı. Birlik Beraberlik içerisinde bu karar imza atan tüm yönetim kurulu üyelerime de buradan ayrıca şükranlarımı sunarım.

30.Genel Kurulumuzun hemen akabinde Isparta Chp İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Isparta Chp Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz ve Isparta Chp Kadın Kolları Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ederiz

Ayrıca yine Uluslararası Şehirler Derneği Isparta İl Temsilcisi Tuncay Tülemen Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Yine Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay ve Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Memurları Baro Başkanlığımıza nezaket ziyaretinde bulundular kendilerine teşekkür ederiz.

30.Olağan Genel Kurulu seçimimiz neticesinde yine Isparta Ak Parti İl Başkanı Meslektaşımız Av.Osman Zabun, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Meslektaşlarımız Av. Ayşe Nur Akbay – Av. Ahmet Pirimoğlu - Av Arzu Elma Benli-Av Mehmet Ali Bülbül’ de Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Yine Isparta İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, İyi Parti İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl ve İlçe teşkilatı meslektaşlarımız Av.Rabia Yumak – Av. Cahit Okçu da Baro Başkanlığımızı seçim neticesi nedeni ile ziyaret ettiler şükranlarımızı sunarız.

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun gündeme ilişkin Basın açıklamaları sitelerimizde ve sosyal paylaşım alanlarında ilan edildi kendisine teşekkür ederiz.

Isparta Defterdarımız Sayın Nazım Kaya Baro Başkanlığımızı son seçim sonuçları münasebeti ile ziyaret etti kendilerine teşekkür ederiz.

Ayrıca Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk Ve Isparta Pirimehmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Bayram Kısadere Baro Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ederiz.

Yine Chp İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Chp Antalya Milletvekili Cavit Arı, Chp Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Isparta Chp İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve Isparta Chp Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz baro başkanlığımız ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

2018-2019 Staj Eğitim Açılış Töreni Av. Fatma Sevük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Başta Staj Eğitim başkanımız Av.Çetin Aköz olmak üzere tüm hocalarımıza ve stajyer avukatlarımıza başarılar dileriz.

Seçimimiz neticesinde Yine Isparta Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak Ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Meslektaşımız Av.Ahmet Pirimoğlu Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av.Ünsal Toker'den Baro Başkanlığımıza  tebrik yazısı gönderdi kendilerine teşekkür ederiz.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Denetimli Serbestlik Gençlik Programı (Denge) Bölgesel Tanıtım Seminerleri kapsamında 22.10.2018 tarihinde Antalya ilinde gerçekleştirilen seminere baro üyesi meslektaşlarımız Av. Yadigar Güzel ve Av. Belgin Top katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Isparta 2.Aile Mahkemesi Hâkimi Gökhan Aras Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Mustafa Özdurhan Baro başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 95.Yıl Dönümü Münasebeti İle düzenlenmiş olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Törenine Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Kutlama Programına ise Şahsım Baro Başkanlığımız adına katıldım.

26.10.2018 tarihinde Isparta Barosu 30.Dönem 2.Yönetim Kurulu Toplantısı baro hizmet binası yönetim kurulu toplantı salonunda gündemli olarak gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bayramımızın 95. Yılı şerefine Isparta Belediye Başkanlığının düzenlediği fener alayına yine Baromuz Adına Av. Ünsal Çankaya – Av. Aybala İbişoğlu ile tarafım katıldık.

Önceki Dönem Antalya Baro Başkanımız TBB Başkanı Baş Danışmanı Av.Zafer Köken'in Oğlu Av.Çevik Köken'in mutlu gününde Baro Başkanlığımız adına şahsım katıldım.

Her zaman ifade ettiğimiz geleceğimizin teminatı, Isparta Barosu Stajyer Avukatları eğitim için Ankara’da Başta Birlik Başkanımıza, T.B.B. Eğitim Merkezi Başkanı ve hocalarına stajyerlerimizi bir hafta süre ile hiçbir karşılık beklemeksizin Ankara’ya eğitim için çağırmaları nedeni ile teşekkür ederiz. Bir hafta süre Ankara’da T.B.B. Eğitim Merkezinde eğitim almış geçlerimize başarılar diliyorum. Gençlerle hep gurur duyduk.

Yine Hemşerimiz 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in 94. Doğum günü nedeni ile düzenlenen programa Baromuz adına Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte katıldık, Allah Rahmet Eylesin Ruhu şad olsun deriz.

Faaliyet raporumuzu sonlandırırken tüm meslektaşlarıma yeniden bize gösterdikleri sonsuz destek ve katkıdan dolayı şükranlarımızı sunarız. Büyük bir aile olmanın sorumluluğunu idrak ettiğimiz ve TEK SES VE TEK YÜREK OLMANIN bizlere güç verdiğini belirterek iyi ki varsınız diyerek tüm meslektaşlarımıza ve sevgiler ve saygılar sunarız. 31.10.2018

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024

25.04.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.