ACI HABER ŞEHİDİMİZ VAR ISPARTAM
03-02-2018

ÇOK ÜZGÜNÜZ, ACIMIZ BÜYÜK

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrinde başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında  hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz ve Silah Arkadaşları şehadete ulaştığı haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.
RUHLARI ŞAD OLSUN ÇOK ÜZGÜNÜZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ