ACI HABER ŞEHİDİMİZ VAR ISPARTAM
03-02-2018

ÇOK ÜZGÜNÜZ, ACIMIZ BÜYÜK

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrinde başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında  hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz ve Silah Arkadaşları şehadete ulaştığı haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.
RUHLARI ŞAD OLSUN ÇOK ÜZGÜNÜZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ