ADALET BAKANIMIZ SAYIN ABDULHAMİT GÜL'E ZİYARET
08-11-2018

08.11.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, TBB Baş Danışmanımız Av.Zafer Köken Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Abdullah Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Rabia Yumak ve Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül’ü ve Bakan Yardımcıları Sayın Hilmi Bilgin ve Sayın Cengiz Öner’i ziyaret etmişlerdir. Adalet Bakanımız ve Adalet Bakanı Yardımcıları ile bir buçuk saat süren görüşmeler gerçekleştirilmiş olup, meslektaşlarımızın hukuki sorunlarını ve Kamu Avukatlarımız ile ilgili sorunları ve Isparta iline Vergi Mahkemeleri kurulması talebimizi bizzat bakanımıza iletmişlerdir.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.