21-01-2020

ADALET BAKANLIĞI CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAĞDUR HAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 27.01.2020 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’DA ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA ADLİ GÖRÜŞME ODALARI, ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİNİN UYGULAMALARI İLE BİRLİKTE 1. YARGI PAKETİ VE CEZA MUHAKEMESİ KANUNUN 236. MADDESİ UYGULAMALARINA YÖNELİK TANITIM SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR. TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU