Adliyede Bulunan Baro Otoparkı Barokart Sistemine Geçti
26-01-2015

24.01.2015 Tarihinde Talebimiz doğrultusunda Türkiye Barolar Birliğince sağlanan Adliyede Bulunan Baro Otoparkımız  Barokart(Avukat Kimlik Kartı) Sistemine uyarlanmıştır. 26.01.2015 Tarihinden itibaren Otoparka Girişler Avukat Kimlik Kartınızı KGS Cihazına Gösterilmek Sureti ile Geçiş Sağlanmaktadır. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI