Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı Yapıldı.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı C.Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Basın Mensupları ve Baromuzun Güzide Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ