Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı Yapıldı.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı C.Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Basın Mensupları ve Baromuzun Güzide Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.