Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı Yapıldı.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı C.Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Basın Mensupları ve Baromuzun Güzide Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.