Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı Yapıldı.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde Ahirete İntikal Etmiş Olan Meslektaşlarımız ve C.Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına Helva İkramı C.Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Basın Mensupları ve Baromuzun Güzide Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ