AİDAT ÖDEMELERİ HAKKINDA
25-04-2018

T.C
ISPARTA BAROSU BAŞKANLIĞI

1136 SAYILI AVUKATLIK KANUNUNUN 65. MADDESİ UYARINCA; 2018 YILI  VE ÖNCESİ BARO AİDATLARINIZIN ÖDENMESİ GEREKTİĞİNİ  MESLEKTAŞLARIMIZA HATIRLATIR,  BU ÖDEMELERİN İSE  BARO KALEMİNE NAKİT YADA KREDİ KARTI İLE AŞAĞIDA BELİRTİLEN BANKAYA DA YATIRILABİLECEĞİNİ İLETİRİZ. 2018 YILI VE ÖNCESİ AİDATI OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN EN KISA SÜREDE AİDATLARINI ÖDEMELERİNİ İSTİRHAM EDER SAYGILAR SUNARIZ.

BANKA VE HESAP NUMARASI

BANKA ADI

ŞUBE

IBAN NO

DENİZBANK

ISPARTA

TR56 0013 4000 0062 7004 100002

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN