AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AV.ZEKERİYA BİRTAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
06-11-2018

06.11.2018 Tarihinde Önceki Dönem Bursa Baro Başkanı bu dönem Ak Parti  Bursa Milletvekili  Av.Zekeriya Birtan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz, Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Arzu Elma Benli, Av.Hamidullah Armağan ve Av.Mehmet Ali Ertuğrul'un  katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI