AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI VE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ.
23-03-2018

23.03.2018 TARİHİNDE AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.HAMİDULLAH ARMAĞAN, AV.MEHMET ALİ ERTUĞRUL BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ÖZER ÖZGÜL'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ