AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI VE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ.
23-03-2018

23.03.2018 TARİHİNDE AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.HAMİDULLAH ARMAĞAN, AV.MEHMET ALİ ERTUĞRUL BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ÖZER ÖZGÜL'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI