AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI VE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ.
23-03-2018

23.03.2018 TARİHİNDE AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.HAMİDULLAH ARMAĞAN, AV.MEHMET ALİ ERTUĞRUL BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ÖZER ÖZGÜL'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI