AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI VE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ.
23-03-2018

23.03.2018 TARİHİNDE AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.HAMİDULLAH ARMAĞAN, AV.MEHMET ALİ ERTUĞRUL BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ÖZER ÖZGÜL'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ