Akdeniz Özel Yatırım Merkezi Şube Müdürü Harun Erbey, Isparta Denizbank Şube Müdürü Yalçın Yavuz ve Isparta Denizbank Afilli Bankacılık Yönetmeni Firuze Karahan'dan Ziyaret
05-02-2019

05.02.2019 tarihinde Akdeniz Özel Yatırım Merkezi Şube Müdürü Harun Erbey, Isparta Denizbank Şube Müdürü Yalçın Yavuz ve Isparta Denizbank Afilli Bankacılık Yönetmeni Firuze Karahan Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz’in katılımı ile makamında ziyaret ettiler.  19.01.2019 tarihinde gerçekleştirilen Isparta Barosu Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak tebriklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI