AKSARAY BAROSU MENSUBU MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM ERGİN'E SALDIRI
29-04-2019

BASINA VE KAMUOYUNA

Aksaray Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av. İbrahim ERGİN'i Bürosunda uğradığı alçakça saldırı ile kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Son günlerde meslektaşlarımızın maruz kaldığı şiddet eylemleri ve cinayete kurban edilmesi Avukatlar hakkında zihinlere yerleştirilmeye çalışılan dar kalıpların dışavurumudur. Halbuki Avukatlar, bakmakta olduğu davaların tarafı olmayıp; müvekkillerinin hakkını teslim etmeye; adaletin tecellisini sağlamaya çalışan yılmaz temsilcilerdir. Şiddete uğrayan, cinayete kurban giden ses; vatandaşların sesi, nefesidir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet diliyor; kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

ISPARTA BAROSU YÖNETİM KURULU

06-08-2019 - 14:49:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN ANJİO OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI