Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baromuzca Katılım Sağlandı.
19-04-2015
2017

18.04.2015 tarihinde Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Baro üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Filiz Arseven Yıldızan tarafından katılım sağlanmıştır. Kendilerine baromuza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN