Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baromuzca Katılım Sağlandı.
19-04-2015

18.04.2015 tarihinde Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Baro üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Filiz Arseven Yıldızan tarafından katılım sağlanmıştır. Kendilerine baromuza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU