Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baromuzca Katılım Sağlandı.
19-04-2015
1969

18.04.2015 tarihinde Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Baro üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Filiz Arseven Yıldızan tarafından katılım sağlanmıştır. Kendilerine baromuza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ