Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baromuzca Katılım Sağlandı.
19-04-2015
1918

18.04.2015 tarihinde Amasya Barosu Evsahipliğinde Gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayına Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Baro üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Filiz Arseven Yıldızan tarafından katılım sağlanmıştır. Kendilerine baromuza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI