ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU SEMİNERİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE BARİDA OTEL TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11-03-2018

11.01.2018 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Anayasa Mahkemesi ve Birleşmiş Milletler işbirliği ile Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi kapsamında Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Eğitim Çalışması Meslektaşlarımızın Katılımı İle Barida Otel de icra edildi.Katılan Meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI