ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU SEMİNERİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE BARİDA OTEL TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11-03-2018

11.01.2018 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Anayasa Mahkemesi ve Birleşmiş Milletler işbirliği ile Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi kapsamında Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Eğitim Çalışması Meslektaşlarımızın Katılımı İle Barida Otel de icra edildi.Katılan Meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ