Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katılım Sağlandı
06-12-2018

03-04 Aralık 2018 Tarihinde Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya İlinde Düzenlenen Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Baro Üyesi Meslektaşlarımız Av.İsmail Özer Özgül, Av.Halil Yavuz Kelle, Av.Merve Demir ve Av.Dilruba Yılmaz Katılmışlardır. Kendilerine Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI