Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katılım Sağlandı
06-12-2018

03-04 Aralık 2018 Tarihinde Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya İlinde Düzenlenen Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Baro Üyesi Meslektaşlarımız Av.İsmail Özer Özgül, Av.Halil Yavuz Kelle, Av.Merve Demir ve Av.Dilruba Yılmaz Katılmışlardır. Kendilerine Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ