Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katılım Sağlandı
06-12-2018

03-04 Aralık 2018 Tarihinde Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Projesi kapsamında Antalya İlinde Düzenlenen Bölgesel Yuvarlak Masa Toplantısı’na Baro Üyesi Meslektaşlarımız Av.İsmail Özer Özgül, Av.Halil Yavuz Kelle, Av.Merve Demir ve Av.Dilruba Yılmaz Katılmışlardır. Kendilerine Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI