ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
08-05-2015

BUGÜN ANNELER GÜNÜ;

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Bu gün anneler günü; Cenneti ayaklarının altına alan, değerleri hiçbir şekilde ölçülemeyen, bizleri varlıkları ile zenginleştiren ve güzelleştiren, bizlerin bugünlere gelmesinde en fazla emeği olan, bizi her alanda bizlerden fazla düşünen, biz güldükçe gülüp, biz ağladıkça ağlayan, yaptığımız hatalarda bile bize büyük bir şefkatle yaklaşan, her zaman dost, her zaman arkadaş ve sevgili olan annelerimizi hiçbir zaman unutmamak gerektiğini aslında bizlere anlatan bir gün.Hiçbir zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyecek, her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Öncelikle vatan için özverili evlatlar yetiştiren gazi ve şehit annelerimizi ve karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan bütün annelerimizi saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyoruz. Güzel ve layık oldukları bir yaşam geçirmeleri dileği ile başta Avukat anneleri ile Avukat olan annelerin anneler gününü tüm annelerin anneler günü ile birlikte kutluyor şahsım ve Isparta Barosu adına bütün annelerin önünde saygı ve sevgi ile eğiliyoruz.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ