ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
10-05-2015

BUGÜN ANNELER GÜNÜ;

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Bu gün anneler günü; Cenneti ayaklarının altına alan, değerleri hiçbir şekilde ölçülemeyen, bizleri varlıkları ile zenginleştiren ve güzelleştiren, bizlerin bugünlere gelmesinde en fazla emeği olan, bizi her alanda bizlerden fazla düşünen, biz güldükçe gülüp, biz ağladıkça ağlayan, yaptığımız hatalarda bile bize büyük bir şefkatle yaklaşan, her zaman dost, her zaman arkadaş ve sevgili olan annelerimizi hiçbir zaman unutmamak gerektiğini aslında bizlere anlatan bir gün.Hiçbir zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyecek, her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Öncelikle vatan için özverili evlatlar yetiştiren gazi ve şehit annelerimizi ve karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan bütün annelerimizi saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyoruz. Güzel ve layık oldukları bir yaşam geçirmeleri dileği ile başta Avukat anneleri ile Avukat olan annelerin anneler gününü tüm annelerin anneler günü ile birlikte kutluyor şahsım ve Isparta Barosu adına bütün annelerin önünde saygı ve sevgi ile eğiliyoruz.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN