ATATÜRK’ÜN ISPARTA’YA GELİŞİNİN 88. YILI BÜTÜN BARO BAŞKANLIĞIMIZ CAMİASI İLE ISPARTA’MIZA KUTLU OLSUN
06-03-2018

ATATÜRK’ÜN ISPARTA’YA GELİŞİNİN 88. YILI BÜTÜN BARO BAŞKANLIĞIMIZ CAMİASI  İLE ISPARTA’MIZA  KUTLU OLSUN

Bu gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta iline gelişinin 88. Yıldönümü.

Vatanımızın Kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’ya gelişinin 88. yıldönümü; Başta Isparta Barosu mensubu Meslektaşlarımız ve Üstatlarımız ile Bütün Vatanseverlere Kutlu olsun,

Her sene övünerek ifade ettiğimiz üzere Isparta Düşman işgali görmemiş bir il; Allah hiçbir ilimize ve Ülkemize bundan sonra da düşman işgali göstermesin.

Isparta her ne kadar düşman işgali görmemiş bir il ise de Millî Mücadele’ye canıyla-malıyla tam destek vermiş, tüm Isparta Kuvay-i Milliye ile bütünleşmiş, Milli Mücadeleye Mustafa Kemal Paşa’nın safında girerek Isparta, ilçeleriyle birlikte, 871 şehit, binlerce yaralı vermiş ve Büyük Zafer’i içtenlikle yazanlardan olmuştur.

Isparta İli işgale uğramamış ise; Bunda 6 Dönem Isparta mebusluğu yapan, cephenin hem ilerisinde hem de gerisinde savaşarak halkı teşkilatlandırarak Atatürk’ün sağ kolu olmayı başaran Isparta Eşrafından Merhum Hafız İbrahim Demiralay’ın katkısı ve desteğinin unutulması da mümkün değildir. Kendisini de bu vesile ile Rahmetle anarız.

Ne mutlu ki Düşman işgali görmemiş olan Isparta’mıza Ne Mutlu ki Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 88.Yılını bir kez daha Coşkulu olarak kutlayan bizlere diyerek sözlerimize son verir;

6 Mart 1930 da ilimizi ziyaret eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ŞEHRİMİZE GELİŞİNİN 88. YIL DÖNÜMÜ BAŞTA ISPARTA BAROSUNUN BÜTÜN CAMİASINA VE TÜM ISPARTA’LILAR İLE VATANIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN DER;  Saygılar sunarız.       06/03/2018

Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.