ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
30-11-2017

30.11.2017 TARİHİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN, GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ, GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU, ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, AV.FATİH SEMİZ VE AV.DERYA AKMAN'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

12-01-2018 - 08:43:33

DİSİPLİN KURULU BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ'ÜN EŞİ GÜLÇİN AKÖZ'ÜN DÜŞME SONUCUNDA VİCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELMİŞTİR, KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.