ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
30-11-2017

30.11.2017 TARİHİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN, GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ, GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU, ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, AV.FATİH SEMİZ VE AV.DERYA AKMAN'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.