ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
30-11-2017

30.11.2017 TARİHİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN, GENEL SAYMAN ZAFER ERDEMLİ, GENEL SEKRETER YRD. LÜTFÜ KIRAYOĞLU, ISPARTA ADD ŞUBESİ BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, AV.FATİH SEMİZ VE AV.DERYA AKMAN'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ