ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETER YRD., ISPARTA ADD BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ BAROMUZU ZİYARET ETTİLER
19-05-2017

19.05.2017 TARİHİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETER YARDIMCISI LÜTFİ KIRAYOĞLU, ISPARTA A.D.D. İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN, YÖNETİM KURULU ÜYESİ SELMA GENÇEL, BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.CENGİZ KAYHAN'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ