ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETER YRD., ISPARTA ADD BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ BAROMUZU ZİYARET ETTİLER
19-05-2017

19.05.2017 TARİHİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETER YARDIMCISI LÜTFİ KIRAYOĞLU, ISPARTA A.D.D. İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN, YÖNETİM KURULU ÜYESİ SELMA GENÇEL, BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.CENGİZ KAYHAN'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.